X
X
Back to the top
X

Om Coach Melgaard

Hvem er jeg?

Jeg hedder Morten Melgaard Blok og er 24 år gammel. Jeg har startet Coachmelgaard.

Jeg har været fodboldtræner i 8 år og har en del erfaringer indenfor området, hvilket jeg tager med i mine personlige fodboldtræninger.

Jeg startede trænergerningen i LKB Gistrup, hvor jeg trænede samme drengehold fra U15 til U19. Efterfølgende arbejdede jeg i seniorafdelingen. Efterfølgende deltog jeg i AaBs fodboldskole, hvor jeg i samme ombæring blev spurgt om at overtage U17 Liga 1 og 3, hvilket jeg sagde ja til. Jeg var træner for U17 i et år.
I dag er jeg træner for AaB U13 Liga 2 Jeg er B1, B2, B3 træneruddannet gennem DBU og deltaget i forskellige seminarer i DBU regi.

Læs mere omkring personlig fodboldtræning og mit udstyr

Fodbold har altid været en holdsport, hvor hver enkelt med deres personlige færdigheder dyrker fællesskabet. For at holdsporten kan fungere, er det vigtigt, at hver enkelt udvikler sine færdigheder og udvikler nye. Derfor vil jeg gerne uddybe mit engagement i personlig fodboldtræning og hvorfor jeg har startet min virksomhed coachmelgaard.dk.

Personlig træning går ud på at udvikle sig, som ordet siger, personligt. Det kan være begrænset i en klub, hvor der er mange spillere omkring bolden. Dengang jeg selv spillede fodbold, kunne jeg have udviklet mig mere i de træninger, jeg var en del af.  Eksempelvis kunne jeg have ønsket mig flere boldberøringer og derved blive bedre med bolden. Personlig træning er vigtig for spilleren, som gerne vil blive bedre inden for specifikke emner i fodbolden. Det kunne være, at man som spiller vil have en bedre første berøring, bedre pasninger, større overblik, bedre accelerationsevne, øge sin styrke på den position man befinder sig på eller meget, meget andet. Jeg mener, det er gavnligt med personlig fodboldtræning, da udviklingen personligt for den enkelte spiller kommer holdet til gode. Jeg vil derfor via mine kompetencer udvikle på de spillere, som kunne tænke sig personlig fodboldtræning og skabe resultater inden for emner, som spilleren ønsker.

Under mine træninger anvendes professionelt udstyr leveret af min samarbejdspartner SKLZ.dk – Billeder af udstyret som vil blive anvendt ses nedenfor. Dette udstyr åbner op for mange forskellige kombinationsmuligheder som vil styrke spilleren indenfor hurtighed, hurtige fødder, driblinger, styrke og mm.

Specialist og faglært indenfor personlig fodbold- og styrketræning.
CVR: 40266798

Åbningstider

Hele ugen:08:00 - 21:00

Find mig

+45 23 49 88 35

Læsøgade 12, 9000 Aalborg