Præsentation

Morten

Mine erfaringer:

Mit navn er Morten og jeg er 27 år gamle. Jeg startede CoachMelgaard for snart 4 år siden. Jeg har hjulpet mere end 60 fodboldspillere lige fra U8 til Superliga med både teknisk og taktisk træning.

Jeg arbejder hertil også med personlig fitnesstræning hvor jeg har hjulpet mere end 30 klienter hen mod deres mål og drømme.

Jeg har DBU B-licens og har gennem de sidste 10 år arbejdet med hold lige fra U13 til U19 lige fra B-niveau til Liga 1. Klubberne har bl.a. være AaB, Vejgaard og LKB-Gistrup.

Jeg er certificeret personlig træner med speciale i optimal præstation gennem At-Work skolen og er til juli 2022 uddannet mentaltræner gennem MentalMotion.

Jeg er underviser på AtWork-skolen for personlige træner omkring forretningsudvikling og marketing og holdinstruktør på holdet Men Only crossfithold i LKB-Gistrup.

Christian

Vores tekniske træner i Aalborg. Mit navn er Christian Lundby Søndergaard og jeg er 22 år gammel. Jeg har været personlig fodboldtræner i CoachMelgaard siden januar 2021 

Jeg står for den tekniske træning hos CoachMelgaard, hvor vi går i dybden og forbedre den enkelte spiller teknisk.Min erfaring er at jeg til daglig spillere fodbold i AaB på deres Danmarksseriehold. Derudover spiller jeg ligeledes futsal på Ligaholdet i Aalborg Futsal Klub, hvor her det tekniske niveau virkelig bliver anvendt og herfra driver jeg en masse erfaring med herfra over i mine træninger. 

Emil

Vores personlig træner i Århus.

Mit navn er Emil Lomholt Thyrre og jeg er 25 år gammel. Jeg har være fodboldtræner i 3 år og har trænet alt fra U10-U16 og er netop blevet tilknyttet et Jyllandsseriehold. Har DBU B2 Licens og færdiggør resten af UEFA B-Licensen i løbet af 2022.

Jeg nyder at se den enkelte spiller udvikle sig, og derudover sætter jeg også stor pris på relationen som bliver opbygget, når man træner en spiller 1-1 eller spillere i små grupper, hvilket derfor er min store passion at arbejde med spillere individuelt. 

Emil

Vores målmandstræner i Aalborg.

Mit navn er Emil Kobberup og jeg er 25 år gammel. Jeg har selv spillet fodbold i mange år på divisionsniveau i blandt andet Skive IK samt Jammerbugt FC. Jeg har haft et hav af fantastiske trænere, som alle har været med til at gøre mig til en bedre keeper, men også været med til at flytte mig på et personligt plan og jeg håber ligeledes, at kunne være med flytte nogle unge målmænd videre. 

Jeg har drevet en masse erfaring i forhold til livet som professionel målmand og tager dette ind til mine personlige træninger hos CoachMelgaard.