Præsentation

Morten

Mine erfaringer:

Mit navn er Morten og jeg er 27 år gamle. Jeg startede CoachMelgaard for snart 4 år siden. Jeg har hjulpet mere end 100+ fodboldspillere lige fra U8 til Superliga med både teknisk og taktisk træning.

Jeg arbejder hertil også med personlig fitnesstræning hvor jeg har hjulpet mere end 65 klienter hen mod deres mål og drømme.

Jeg har DBU B-licens og er under uddannelse til DBU A-licens. Har gennem de sidste 10 år arbejdet med hold lige fra U13 til U19 lige fra B-niveau til Liga 1. Klubberne har bl.a. være AaB, Vejgaard og LKB-Gistrup.

I øjeblikket er jeg assistenttræner på AAB’s U18 DM hold. 

Jeg er certificeret personlig træner med speciale i optimal præstation gennem At-Work skolen og er til juli 2022 uddannet mentaltræner gennem MentalMotion.

Jeg er underviser på AtWork-skolen for personlige træner omkring forretningsudvikling og marketing og holdinstruktør på holdet Men Only crossfithold i LKB-Gistrup.

Christian

Vores tekniske træner i Aalborg. Mit navn er Christian Lundby Søndergaard og jeg er 22 år gammel. Jeg har været personlig fodboldtræner i CoachMelgaard siden januar 2021 

Jeg står for den tekniske træning hos CoachMelgaard, hvor vi går i dybden og forbedre den enkelte spiller teknisk.Min erfaring er at jeg til daglig spillere fodbold i AaB på deres Danmarksseriehold. Derudover spiller jeg ligeledes futsal på Ligaholdet i Aalborg Futsal Klub, hvor her det tekniske niveau virkelig bliver anvendt og herfra driver jeg en masse erfaring med herfra over i mine træninger.